Kirkkokuoron harjoitus

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa mukaan hauskaan aikuisten sekakuoroon!

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin seurakuntatalolla kanttori Lotta Paason johdolla. Mukaan mahtuu vielä kuorolaulusta kiinnostuneita miehiä ja naisia. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa kerran kuukaudessa.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Liedon kirkossa klo 18. Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!
Mukana Liedon kirkkokuoro. Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.