Littoisten perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!