Littoisten perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa!

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!
Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.