Iltaruskon laulajat Ruskassa

Iloinen päiväsaikaan harjoitteleva lauluryhmä

Tule mukaan Iltaruskon laulajiin, joka harjoittelee torstaisin seurakuntatalolla. Kuukauden ensimmäinen torstai pidämme lauluhetken palvelukeskus Ruskan väelle. Lisäksi käymme laulattamassa muissa laitoksissa muun muassa Kauneimpia joululauluja. Pari kertaa vuodessa laulamme myös messussa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Suvi-illan musiikkihetki

Tomi Satomaa, urut ja piano

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.