Koski TL:n kirkkokuoron konsertti Tarvasjoen kirkossa

Tarvasjoen kirkko

Suomalaista kuoromusiikkia

Koski TLn kirkkokuoro laulaa kuoromusiikkia iki-ihanista lapsuuden virsistä kuoromusiikin mahtiteoksiin.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Suvi-illan musiikkihetki

Tomi Satomaa, urut ja piano

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.