Hiljaisuuden retriitti Rymättylässä

Muu tila

Retriitissä kiire, melu ja arjen vaatimukset katkaistaan tietoisella vetäytymisellä hiljaisuuteen ja lepoon. Osallistujat sitoutuvat keskinäiseen vaikenemiseen. Hiljentymisen tukena on luostariperinteestä juontuvia rukoushetkiä ja meditaatioita, virikepuheita ja ehtoollisen vietto. Lisäksi aikaa jää ulkoilulle, nukkumiselle, lukemiselle ja kiireettömille aterioille.

Puiden huminaa ja hiljaisia rukouksia - hiljaisuuden retriitti Rymättylän Tammilehdossa pe-su 15.-17.9.
Hiljaisuus kutsuu ja olet lämpimästi tervetullut! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti:
Sivulta löydät myös hinta- ja muut lisätiedot.
Lisätietoja antaa myös Auli Hynönen-Rinne: auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417 207.
Hiljaisuuden retriitti järjestetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Kuolleiden lasten muistohetki

Pappila

Pappilan naistenpiiri

Tervetuloa!

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa taivutellaan nisäkäsjumpassa, jonka jälkeen kiinnostava tietopaketti Liedon nisäkkäistä. Vieraina ovat Liisa ja Tuomo Peltola. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.