Casta Diva - Italian musiikkiaarteita Liedon kirkossa

Italialaisen klassisen musiikin konsertti

Konsertissa kuullaan italialaisen oopperataiteen rakastetuimpia aarioita sopraano Pia Pajalan ja pianisti Pasi Helinin esittäminä. Kansainvälisesti arvostettu turkulainen kitarataiteilija Patrik Kleemola esittää Mario Castelnuovo-Tedescon konserton kitaralle. Tervetuloa!

Bellini - Verdi - Puccini - Respighi - Castelnuovo-Tedesco

Vapaa pääsy, ohjelmamyynti.

Suvi-illan musiikkihetki

Tomi Satomaa, urut ja piano

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.