Casta Diva - Italian musiikkiaarteita Liedon kirkossa

Italialaisen klassisen musiikin konsertti

Konsertissa kuullaan italialaisen oopperataiteen rakastetuimpia aarioita sopraano Pia Pajalan ja pianisti Pasi Helinin esittäminä. Kansainvälisesti arvostettu turkulainen kitarataiteilija Patrik Kleemola esittää Mario Castelnuovo-Tedescon konserton kitaralle. Tervetuloa!

Bellini - Verdi - Puccini - Respighi - Castelnuovo-Tedesco

Vapaa pääsy, ohjelmamyynti.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Liedon kirkossa klo 18. Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!
Mukana Liedon kirkkokuoro. Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.