Alakouluikäisten kokki- ja puuhakerho

Nuortentalo

Tervetuloa puuhaamaan kivan kaveriporukan kanssa!

Alakouluikäisten kokki- ja puuhakerho Nuortetalolla

Gospel-lattarit -tapahtuma

Gospel-lattarit-tanssiliikunta on liikettä, iloa ja hyvinvointia! Tarkoitettu kaikille latinalaisista tansseista kiinnostuneille - et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa tai paria!
Gospel-lattaritunnit koostuvat lyhyestä alkurukouksesta, lämmittelystä, eri lattaritanssilajeista, loppurukouksesta ja venyttelyistä. Tervetuloa liikkumaan!