Aikuisten kuoro (Laulavat eläkeläiset)

Kuoro eläkeläisille Tarvasjoella

Laulavat eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan Kaisa-kanttorin johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin.
Tunnin laulurupeaman jälkeen on ohjelmassa lyhyt laulutervehdys Hyvinvointikeskuksen asukkaille, joiden kanssa laulamme myös toivevirsiä. Kaikki ikäihmiset ovat tervetulleita laulamaan.
Kokoonnumme Hvk:ssa klo 13.30 kerran kuussa keskiviikkoisin. Vierailu Heikkilässä klo 14.30.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.