Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla

Keisvuoren hautausmaa

Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla

Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla opastetun kierroksen päätteeksi. Hartauden pitää kirkkoherra Risto Leppänen.
Hartaushetkeen ovat kaikki tervetulleita, vaikkei hautausmaakierrokselle osallistuisikaan.

Os. Keisvuoren hautausmaa, Kirkkotie 25, Lieto.
Järj. Liedon seurakunta

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.