Miesten ilta

pe 11.8. kello 17.00

Tarvasjoen Miesten illat käynnistyvät jälleen - sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Miesten iltaa vietetään Mustajärven leirikeskuksessa Loimaan Mellilässä, os. Parravahantie 331.
Mikä vieraannuttaa miehiä seurakunnasta aiheesta alustaa Olli Koskenniemi. Alustuksen ja hartauden jälkeen saunomista, uimista, grillausta ja yhdessä oloa.
Tarvasjoelta lähdetään seurakuntatalon pihalta klo 16.30. Kyyti järjestyy soittamalla Martti Heikkilälle, p. 0500 424294.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Viinamäen vaiheet: opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla

Lieto-viikon opastettu kierros järjestetään yhdessä Liedon museon kanssa.

Kesäraamis Tarvasjoella

Kesäraamis kokoontuu Eija Isokankaan luona, sään salliessa ollaan pihalla ja grillaillaan. Osoite Kuusikuja 1, Tarvasjoki.