Tanssitunnit: LattariMIX

Vanha seurakuntatalo - Sali

Jumpataan ja tanssitaan latinomusiikin tahtiin erilaisia lattaritansseja (salsa, samba, merengue..)

LattariMIX klo 17-18 Liedon Vanhalla seurakuntatalolla. Vetäjänä tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Aikuisilta vapaaehtoinen maksu 1-3 euroa, nuoret ilmaiseksi. Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat! Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: liisa.laihia@gmail.com tai p. 040 410 1028

Tarvasjoen hautausmaa

Kulttuurihistoriaa Tarvasjoen kirkkomaalla

Lieto-viikon opastettu kierros järjestetään yhdessä Liedon museon kanssa.

Pappila

Hengellisten laulujen ilta

Yhteislauluja, kahvia ja mukavaa yhdessäoloa pappilassa ja pihapiirissä.