Kesäheinä-kahvila

Poukama

Tervetuloa kaikille avoimeen Kesäheinä-Kahvilaan!

Kahvilassa voit tavata omia ystäviäsi, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Halutessasi voit tuoda mukanasi runon, laulun, rukouksen tai jotain muuta, jonka haluat jakaa toisten kanssa. Kesäheinä-kahvila on avoinna Poukamassa klo 12-14.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!