Tapulin iltatori

Muu tila

Tapulin iltatori kutsuu kellotapulin juureen kaupantekoon ja kanssaihmisiä kohtaamaan!

Tapulin ilatori kellotapulin kupeesssa, Liedon kirkon pysäköintialueella, os. Kirkkotie 14. Tapulin iltatorille voi tulla vapaasti myymään erilaisia tavaroita ja tuotteita vaikka suoraan auton takakontista. Sinne voi myös tuoda oman myyntipöydän. Paikkamaksua ei peritä, eikä myynnissä ole rajoituksia, joskin kahvin ja pullan myynti on varattu seurakunnalle. Iltatorilla on myös kukkien ja vihannesten myyntiä.

Tapulin iltatori avoinna torstaisin 15., 22. ja 29.6. klo 16-19 Liedon kirkon pysäköintialueella, os. Kirkkotie 14.
Tiedustelut: suntio Elina Tupala, p. 050 5980 754, elina.tupala@evl.fi

Tapulin iltatorin aikaaan torstaisin Liedon kirkossa myös suvi-illan hartaushetket klo 17.30.

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa viettämään mukavaa yhteistä hetkeä kanssamme perhekerhoon. Puuhastelemme erilaisia kädentaitoja, laulamme leikkien, osallistumme kerran kuukaudessa myös pienille sopivaan kirkkovarttiin. Tarjolla aamupalaa.