Kesäheinä-kahvila

Poukama

Tervetuloa kaikille avoimeen Kesäheinä-kahvilaan!

Kahvilassa voit tavata omia ystäviäsi, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Halutessasi voit tuoda mukanasi runon, laulun, rukouksen tai jotain muuta, jonka haluat jakaa toisten kanssa. Kesäheinä-kahvila on avoinna Poukamassa klo 12-14.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!