Lähetyslaulujen ilta Liedonperällä

Tule viettämään yhteistä iltaa lähetystyön hyväksi!

Tervetuloa Liedonperälle torstai-iltana klo 18-21. Lauletaan Siionin kanteleen lauluja. Nukkenäyttely on viimeistä kertaa avoinna, muuttokirpputori lähetystyön hyväksi ja yhteislaulua Raija Isotalo-Aaltosen luona Liedonperäntie 1093, Tarvasjoki. Tilaisuus on yhteinen Tarvasjoen kappeliseurakunnan ja Marttilan seurakunnan kanssa.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!