TalousTsemppari -koulutus

Uusi seurakuntatalo

Taloustsemppari-koulutuspäivässä vapaaehtoistyötä tekevä saa valmiuksia toimia tukihenkilönä raha-asioiden hoidossa. Koulutus antaa vinkkejä myös oman talouden hoitoon. Järjestetään yhdessä Takuusäätiön kanssa.

Taloustsemppari-koulutus Liedossa seurakuntatalolla klo 12-15. Päivä alkaa lounaalla klo 11.
Koulutuspäivä on maksuton. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä diakoniatyöntekijälle, p. 044 744 3218, taru.sahla@evl.fi

Poukama

Mielenterveyskuntoutujien Porina- ryhmä

Vertaistukea ja yhdessäoloa!

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa taivutellaan nisäkäsjumpassa, jonka jälkeen kiinnostava tietopaketti Liedon nisäkkäistä. Vieraina ovat Liisa ja Tuomo Peltola. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.

Pappila

Omaistaan hoitavien keskusteluryhmä pappilassa

Tule mukaan jakamaan omaishoitotyön arjen iloja ja haasteita Liedon pappilaan, Hyvättyläntie 17.