Rukoushetki (Kylvönsiunaus Tarvasjoella)

Kylvönsiunauksessa iloitaan uudesta satokaudesta ja pyydetään siunausta työhön.

Kylvönsiunaus järjestetään tänä keväänä Tarvasjoen maataloustuottajien ja Tarvasjoen koulun kanssa yhdessä Tarvasjoen koulun lähipellolla. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!