Vauvakirkko Mestarinsalissa klo 17

Uusi seurakuntatalo

Vauvakirkko on lapsiperheille suunnattu kirkko, jossa leikitään, lauletaan ja siunataan pieniä. Mukana papin ja kanttorin lisäksi lastenohjaajat Tuula ja Päivi.

Pyhäpäivä: Kynttilänpäivä
Seurakuntatalo - Mestarinsali
Liturgi: Räsänen Daniel
Kanttori: Jääskeläinen Svetlana

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!