Palmusunnuntaista pääsiäiseen

Palmusunnuntaina 14.4.

Palmusunnuntain perhemessu Liedon kirkossa klo 10, Outi Tukia-Takala ja Svetlana Jääskeläinen. Mukana rippikoululaisia ja lapsia seurakunnan lastenleiriltä.

Palmusunnuntain perhemessu Tarvasjoen kirkossa klo 10, Outi Niiniaho, Kaisa Takkula ja lapset laulavat.

Palmusunnuntain messu Littoisten kirkossa klo 17. Littoisten kirkkopyhää vietetään yhdessä Kaarinan seurakunnan kanssa. Messun toimittavat Henri Kesti, Daniel Räsänen ja Tomi Satomaa. Mukana kerholaisia ja lastenohjaajia.

Siioninvirsiseurat Liedossa seurakuntatalolla klo 17. Puhujina Anna Hälli, Risto Leppänen ja Esko Laine.

Uskon salaisuus – konsertti Yhteisvastuulle Liedon kirkossa palmusunnuntaina klo 16: Petri Laaksojen lauluja tulkitsevat Harri Ruskeepää sekä Gospel Ladies & Svetlana Jääskeläinen. Runoja lausuvat Marketta Kärpijoki, Marjatta Jäätvuori sekä Elina Tupala. Vapaa pääsy, kolehti Yhteisvastuulle.

Hiljaisella viikolla kuljemme Jeesuksen elämän viimeisissä vaiheissa.

Maanantaina 15.4.

Hiljaisen viikon hartaus Liedon kirkossa klo 18, Risto Leppänen ja Tomi Satomaa.

Malkamaanantain ahti Tarvasjoen kirkossa klo 18, Osmo Leikasto ja Kaisa Takkula, , Hannu Pekkarinen, laulu.

Tiistaina 16.4.

Musiikkia hiljaiselle viikolle Liedon kirkossa klo 18: Seeli Toivio, sello.

Keskiviikkona 17.4.

Ahtihartaus Liedon kirkossa klo 18, Tuija Leeste ja Svetlana Jääskeläinen.

Kellokeskiviikon ilta Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 18. Runoja, Marjatta Järvinen,  musiikki, Sakari Tapani, Marttojen iltatee. Mukana Outi Niiniaho.

Kiirastorstai 18.4.

Isä meidän -aamurukous Littoisten kirkossa klo 7.30.

Kiirastorstain ehtoollisjumalanpalvelus Liedon kirkossa klo 10, Pauliina Uhinki-Suominen, Svetlana Jääskeläinen ja Iltaruskon laulajat. Yhteinen lounas seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kiirastorstain aamun messuun ja lounasruokailuun on mahdollista saada kuljetusapua. Kirkkokyytitiedustelut viimeistään 16.4. diakoniatyöntekijä Kaarina Saarenpäälle, p. 050 5999 807, kaarina.saarenpaa@evl.fi.

Ehtoollishartaus Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa klo 14, Outi Niiniaho ja Kaisa Takkula.

Kiirastorstain iltamessu Tarvasjoen kirkossa klo 18, Outi Niiniaho, Kaisa Takkula ja pääsiäisen projektikuoro.

Kiirastorstain iltamessu Liedon kirkossa klo 20, Risto Leppänen, Harri Ruskeepää, Tomi Satomaa ja Liedon kirkkokuoro.

Kiirastorstaina pakenivat kaikki opetuslapset yön pimeään ja jättivät Jeesuksen yksin. Kirkossa alttari riisutaan ja puetaan mustaan. Palamaan pimeässä jää vain Kristus-kynttilä.

Pitkäperjantai 19.4.

Miksi hylkäsit minut? Pitkäperjantaina urut ja kirkonkellot ovat ääneti. Hiljennymme Vapahtajan kärsimyksen ja kuoleman edessä.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Liedon kirkossa klo 10, Harri Ruskeepää, Svetlana Jääskeläinen ja Gospel Ladies -kuoro.

Pitkäperjantain Jeesuksen kuolinhetken palvelus Tarvasjoen kirkossa klo 15, Outi Niiniaho, Kaisa Takkula ja pääsiäisen projektikuoro.

Kristuksen kuolinhetken konsertti – Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen

Liedon kirkossa pitkäperjantaina klo 15. Selloduo Varonen on yksi maamme eniten konsertoivista kamarimusiikkiyhtyeistä. Syvälle luotaavaksi sävytetty sisältö antaa kuulijalle mahdollisuuden laskeutua pitkäperjantain sanoman äärelle. Ohjelmassa kuullaan barokin säveliä muun muassa J.S. Bachilta, G.F. Händeliltä ja  A. Scarlattilta. Mukana on myös Sibeliuksen ja Hannikaisen teoksia sekä Anna-Maaria Varosen omia sävellyksiä. Koskettavaksi päätökseksi kuullaan Lianderin ”Käy yrttitarhasta polku”.

Kristus on ylösnoussut! — Totisesti ylösnoussut!

Lauantaina 20.4. pääsiäisyön messu ja ateria klo 22 Liedon  kirkossa. Messun toimittavat Tuija Leeste, Outi Tukia-Takala ja Tomi Satomaa. Viulua soittaa Anna Rainio. Pääsiäisyön aterian kirkkoon kattavat Liedon Martat. Pöytään voi tuoda mukanaan helposti syötävää tarjottavaa. Mukaan voi ekotekona ottaa myös omat ruokailuvälineet, mukin, lautasen, haarukan.

Ensimmäinen pääsiäispäivä sunnuntai 21.4.

Messu Liedon kirkossa klo 10, Pauliina Uhinki-Suominen, Daniel Räsänen ja Svetlana Jääskeläinen.

Pääsiäisaamun messu Tarvasjoen kirkossa klo 10, Outi Niiniaho, Kaisa Takkula ja pääsiäisen projektikuoro.

Pääsiäisillan messu Littoisten kirkossa klo 17, Daniel Räsänen ja Tomi Satomaa.

Toinen pääsiäispäivä maanantai 22.4.

Perhemessu ja lasten pääsiäinen! Messu klo 10 Liedon kirkossa, Outi Tukia-Takala ja Tomi Satomaa. Laulamme lasten virsiä. Mukana on lasten lauluryhmä Laululintuset. Lasten pääsiäistä vietetään kirkossa klo 11–12.30. Silloin voi osallistua pääsiäismunajahtiin ja monenlaiseen pääsiäispuuhaan! Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Toisen pääsiäispäivän iltapalvelus Tarvasjoen kirkossa klo 18, Outi Niiniaho ja Kaisa Takkula.