KEVÄÄN JA KESÄN LEIRIT

Leiri-ilmoittautumiset verkossa: liedonseurakunta.fi/tapahtumat

Lasten ja perheiden leirihinnoissa sisarusalennus 50 %, ellei muuta mainita.

ALAKOULUIKÄISTEN TYTTÖJEN KEVÄTLEIRI

Alakouluikäisten tyttöjen kevätleiriä vietetään Halssissa 26.-28.4. Ohjelmassa luvassa mm. kädentaitoja, meriveden lämpötilan tarkistusta sekä railakasta musisointia! Leirihinta 28 €. Ilmoittautuminen 15.4. mennessä.

ALAKOULUIKÄISTEN  KESÄLEIRI

kesäleiri 17.–19.6. Halssissa. Liikutaan paljon, iloitaan hyvästä seurasta, nautitaan hyvää ruokaa, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Majoitutaan neljän hengen huoneissa, omien kavereiden kanssa. Leirihinta 28 €. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

PISARA

24-29.7. Partaharjulla, Pieksämäellä

Pisara on telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa!  Leiri on tarkoitettu 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirimaksu 80 € (sisarusalennus 10 €) sisältää kuljetukset ja vakuutuksen. Luonnonkauniit harjumaisemat ja laadukas leirikylä luovat upeat puitteet ikimuistoisille leiripäiville!

Pisaraleiri.fi -sivuilla voi tutustua Nuoren kirkon ja yhteistyökumppaneiden järjestämän suurleirin monipuoliseen antiin ja eri osallistumismahdollisuuksiin! Ilmoittautua tulee 16.5. mennessä.

Alakouluikäisten leireistä ja Pisarasta tiedustelut: nuorisotyönohjaaja Suvi Pulkkinen, p. 050 5980 725, suvi.pulkkinen@evl.fi

KAIKKIEN LEIRI

Viime kesän supersuosikki, Kaikkien leiri, tänäkin kesänä Halssissa 17.–18.8. Kaikenikäisten yhteisellä leirillä on musiikkia, ulkoilua, saunomista, uintia, pelejä, leikkejä, kädentaitoja, hiljentymistä – harrastamaan pääsee mm. frisbeegolfia ja parkouria! Lapsiperheiden vanhemmilla on mahdollista myös huokaista tai viettää hetki keskenään. Kaikkien leirin ilmoittautuminen avoinna verkkosivuilla.

PERHELEIRI

Halssissa 19.7.–21.7. Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu leiri. Mukaan voivat tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirille on haku. Mukaan pyritään ottamaan mukaan kaikki tulijat, mutta etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä.

Hakulomakkeen voi lähettää verkkosivuilta

Lomakkeen voi myös tulostaa tästä, ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto). Viimeinen hakupäivä on keskiviikko 20.6.

Leirin hinta lietolaisille: Aikuiset 24 €, lapsi 24 €, toinen lapsi 12 €, kolmannesta alkaen maksuton. Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijä Katja Laaksoseen, p. 050 5707 177, katja.laaksonen@evl.fi

Pisara-leirin mainos.

POIKIEN PÄIVÄ  ELOKUUSSA!

Poikien päivä Halssin leirikeskuksessa 10.8. Leikkiä, pelaamista, saunomista ja uintia, sekä tietysti hyvää ruokaa. Retkipäivän hinta 18 €. Päivän retkelle lähtö klo 9 Liedosta seurakuntatalon pysäköintipaikalta, paluu klo 19. Ilmoittautuminen avoinna verkossa.  Lisätiedot nuorisotyönohjaaja Rauno Räty, p. 050 5744 382, rauno.raty@evl.fi

LEIREJÄ AIKUISILLE

Kehitysvammaisten leiripäivä Halssissa keskiviikkona 24.7. Suunnattu yli 55-vuotiaille kehitysvammaisille. Päivään lähtö klo 9.00 ja paluu n. klo 16.00. Hinta 20 €.

Aikuisten kehitysvammaisten kesäleiri 26.–28.7. Suunnattu alle 55-vuotiaille aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Leirille lähdetään perjantaina klo 9.00 ja sieltä palataan sunnuntaina noin klo 15.30.

Aikuisten kehitysvammaisten leireillä mm. ulkoilua, uimista, saunomista, askartelua, teemahetkiä. Leiripaikka haetaan: haku 3.5. mennessä. Hakulomakkeet ja lisätietoja saa diakoniatyöntekijä Sirkku Ruuskaselta, p.  050 5980 734 tai sähköpostilla sirkku.ruuskanen@evl.fi.

Eläkeläisten kesäleiri Halssissa 6.-9.8. Hinta 55 €, sisältää täyshoidon, yhteiskuljetuksen ja ohjelman: ulkoilua, yhteisiä illanviettoja, liikunta- ja rukoushetkiä, saunomista ja uintia. Tiedustelut ja ilmoittautumiset diakoni Kaarina Saarenpäälle 14.6. mennessä, p. 050 5999 807, kaarina.saarenpaa@evl.fi