Seurakuntatalo

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Perhemessu Mestarinsalissa

Tervetuloa viettämään perhemessua Liedon seurakuntatalon Mestarinsaliin! Messun jälkeen lasten esityksiä ja kirkkolounas (vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle).

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Kirkkolounas seurakuntatalolla

Tervetuloa nauttimaan kotiruuasta Liedon seurakuntatalolle! Vapaaehtoiset tarjoavat ruuan sinulle. Jos haluat, voit antaa vapaaehtoisen ruokarahan diakoniatyölle.