Avoimet työpaikat

 

Liedon seurakunnassa on haettavina kaksi diakonian virkaa 

 

Liedon seurakunta on hieman yli 15 000 jäsenen kasvava ja vireä, miljööltään maaseutumainen ja luonnonläheinen seurakunta Turun läheisyydessä. Kunnan väkiluku on vajaa 20 000. Seurakunnan palveluja on kunnan keskustan lisäksi eri taajamissa.

Liedon seurakunnassa tehdään laaja-alaista diakoniaa viiden viranhaltijan tiimillä ja vapaaehtoistoimintaa painottaen. Haettavaan virkaan sisällytetään vastaavan diakoniatyöntekijän tehtävät. Lisätietoja seurakunnasta: liedonseurakunta.fi

 


VASTAAVAN DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

Viran kelpoisuusehtona on piispankokouksen hyväksymä diakonian tutkinto. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Arvostamme diakonian tuntemusta, alan työkokemusta, esimieskokemusta, myönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 503 mukaan. Viran vastaanotto on 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja lisäksi hakijalta edellytetään rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Hakuaika päättyy 7.1.2019 klo 13. Haastattelut pidetään to 10.1.2019. Lisätiedot ja hakumenettelyn ohjeet sivulla alempana. 

 


NELJÄN VUODEN MÄÄRÄAIKAINEN DIAKONIAN VIRKA

Viran kelpoisuusehtona on piispankokouksen hyväksymä diakonian tutkinto. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Arvostamme diakonian tuntemusta, riittävää tehtävään soveltuvaa työkokemusta, myönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Myös vastavalmistuneet huomioidaan.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukaan. Määräaikaisen viran vastaanotto on 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa ja lisäksi hakijalta edellytetään rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 4.1.2019 klo 13. Haastattelut pidetään ma 7.1.2019.

 


Hakumenettely ja lisätiedot kummankin avoimena olevan viran osalta 

Tiedustelut:

kirkkoherra Risto Leppänen, p. 050 326 9001, risto.leppanen@evl.fi 

diakoniapappi Pauliina Uhinki-Suominen, p. 050 5907 948

diakoniatyöntekijä Katja Laaksonen, p. 050 5707 177.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa joko osoitteeseen:
Liedon seurakunnan kirkkoneuvosto
Hyvättyläntie 6
21420 LIETO

Kuoreen merkintä: "vastaavan diakoniatyöntekijän virka" tai "määräaikainen diakonianvirka". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.