Uutislistaukseen

Mestarintupa siunataan käyttöön – kerhot aloittavat jo uusissa tiloissa

Syksyinessä säässä Mestarintupa, tiilitalo ja hieman pihapiiriä

Mestarintupa sijaitsee samassa pihapiirissä seurakuntatalon ja Nuortentalon kanssa.

Seurakunnan uuden toimitilan, Mestarintuvan, tupaantuliaisia vietetään keskiviikkona 30.10. klo 17–18. Tilat siunaa tällöin käyttöön kirkkoherra Risto Leppänen. Iltaa jatkaa Tuparit laulaen klo 18–19.30, erityisesti lapsiperheille suunnattu iloinen, musiikillinen toimintailta. 

Mestarintupa kokoaa saman katon alle eri-ikäisten toiminta- ja kerhotilat, seurakunnan virastopalvelut sekä valtaosan työntekijöiden toimistotyöpisteistä. 

Mestarintuvan myötä saa päätöksensä vuosia jatkunut hajalallaan olo ja eri väistötiloissa toimiminen ja työskentely ja muodostuu samaan pihapiiriin seurakuntapalveluiden keskus. Mestarintupa, Nuortentalo ja seurakuntatalo sijaitsevat sekä samassa pihassa että lähellä kirkkoa.  


 Lasten ja perheiden kerhot ensimmäiseksi uusiin tiloihin

Ensimmäisenä Mestarituvassa aloittavat lasten ja perheiden kerhot. Liedon keskustassa kokoontuvat perhekerho, perhemuskari sekä päiväkerhoryhmät  siirtyvät Mestaritupaan jo torstaista 24.10. alkaen. 

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avaavat ovensa Mestarituvassa 1.11. Viraston muuton tähden kirkkoherranvirasto onkin suljettu torstaina 31.10.

Mestarintuvan postiosoite on Hyvättyläntie 19. Käytössä on seurakuntatalon pysäköintialue, jonne on ajo Kirkkotien kautta. Muutama pysäköintipaikka asiointia varten on myös Mestarintuvan edessä ja takana. Niihin on ajo Hyvättyläntien puolelta. 

 

  

2019-10-23 16:30:00.0