Isoskoulutus

Isoskoulutus on ryhmänohjaajakoulutus, jossa harjoitellaan ryhmänohjaamistaitoja, seurakunnan osallisuutta ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Koulutus koostuu iltakokoontumisista, leireistä, kirkkokäynneistä ja muista mahdollisista tapahtumista.

Ilmoittaudu 29.2. isospäivään TÄSTÄ

Ilmoittaudu kevään isosleirille TÄSTÄ

Odotamme isoskoulutusta käyviltä osallistumista yhteen koulutusiltaan kuukaudessa. Isoskoulutusta järjestetään torstaisin klo 18 seurakuntatalolla. Ilta päättyy nuorten iltahartauteen noin klo 19.15. Keväällä koulutukseen kuuluu myös isospäivä ja isosvalmistuminen sekä leiri.

Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

Valitse seuraavista kokoontumisista joka kuukaudelle yksi koulutusilta, johon tulet. (Toki useampaankin saa tulla, mutta iltojen aihe on kuukauden ajan sama.)

KOULUTUSILLAT ja MUUT:

HELMIKUU:

6.2.   13.2.   20.2.

7.-9.2. Leiri 2A

29.2. Isospäivä klo 10-15 srk-talolla

MAALISKUU

5.3.   12.3.   19.3.

6.-8.3. Leiri 2B

HUHTIKUU

4.4. Isosvalmistuminen

Edellä mainittujen lisäksi koulutukseen kuuluu keväällä vähintäänkin yhteen nuorten iltakirkkoon osallistuminen tai osallistuminen nuorten rovastikunnalliseen kynttiläkirkkoon 7.4.

KEVÄÄN LEIRIT:

Isoskoulutusleiri Halssissa

Leiri 2A    7.-9.2

Leiri 2B     6.-8.3.

Lähtö seurakuntatalolta pe klo. 19.00, paluu sunnuntaina kirkkoon, josta kotiin pääsee noin 11.15. Hinta 28 euroa.

Leirille mukaan tarvitset:

Raamattu, muistiinpanovälineet
Lakanat ja tyynyliina
Käsipyyhe (majoitushuoneen omaan vessaan)
Henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat välineet + omat lääkkeet yms.
Uikkarit, pyyhe ja laudeliina ym. peseytymisvälineet
Vaihtovaatetta, myös lämmintä (Villasukat!)
Ulkoiluunkin sopivaa (säällä kuin säällä) rentoa leirivaatetta

Leirille ei kuulu, eikä oteta:
Energiajuomat
Tupakka, alkoholi ja muut päihteet

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis