Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutus on ryhmäohjaajakoulutus, jossa harjoitellaan ryhmänohjaamistaitoja, seurakunnan osallisuutta ja vietetään mukavaa aika yhdessä. Koulutus koostuu iltakokoontumisista, leireistä ja kirkkokäynneistä.

Odotamme isoskoulutusta käyviltä osallistumista yhteen iltakoulutukseen kuukaudessa.

Isoskoulutusta järjestetään torstaisin klo 18. seurakuntatalolla, ilta päättyy nuorten iltahartauteen noin klo 19.15. Valitse seuraavista kokoontumisista joka kuukaudelle yksi koulutusilta, johon tulet

TAMMIKUU

Yhteinen osallistuminen Ohjaajapäiville la 30.1. Tammikuussa ei ole iltakokoontumisia.

Aura: osallistuu myös Ohjaajapäiville la 30.1.

HELMIKUU:

4.2               11.2.              18.2

Aura: la 13.2. klo. 13-14.30

MAALISKUU

4.3.              11.3.            18.3.

Aura: la 27.3 klo. 13-14.30

HUHTIKUU

1.4.        8.4.         15.4. Isosvalintojen julkaisu

Aura: la 17.4. klo. 13-14.30.

Iltakokoontumisten ja leirien lisäksi koulutukseen kuuluu keväällä vähintään yhteen Veisuumessuun osallistuminen (joku kuun viimeinen torstai Liedon seuriskirkossa).

Kevään isoskoulutusviikonloput ovat:

Isosviikonloppu A 5.-7.2.

Isosviikonloppu B 19.-21.3.

Isosviikonloppu C 9.-11.4.

Toteutusvaihtoehtoina leiri/lähipäivät/etä riippuen koronarajoituksista. Kukin valitsee yhden viikonlopun, johon haluaa kevään aikana osallistua. Mikäli viikonloppu toteutetaan leirinä, leirin hinta on 28 euroa, joka laskutetaan leirin jälkeen.

Leirille lähdetään Liedon seurakuntatalon pihasta perjantaina klo. 19.00. Paluu samaan paikkaan sunnuntaina klo. 11.00. Leririn hinta on 28 euroa, joka laskutetaan leirin jälkeen.

Lisätietoja leiristä Vonnelta. Ilmoittaudu mukaan tästä! Ilmoittautuminen loppuu 31.1.

Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis