Isoskoulutus

Isoskoulutus on ryhmänohjaajakoulutus, jossa harjoitellaan ryhmänohjaamistaitoja, seurakunnan osallisuutta ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Koulutus koostuu iltakokoontumisista, leireistä, kirkkokäynneistä ja muista mahdollisista tapahtumista.

Odotamme isoskoulutusta käyviltä osallistumista yhteen koulutusiltaan kuukaudessa. Isoskoulutusta järjestetään torstaisin klo 18 seurakuntatalolla. Ilta päättyy nuorten iltahartauteen noin klo 19.15. Keväällä koulutukseen kuuluu myös isospäivä ja isosvalmistuminen sekä leiri.

Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

Vuoden 2019-20 isoskoulutus on päättynyt. Isospaikoista voit tiedustella seurakunnan nuorisotyönohjaajilta. Yhteystiedot löydät täältä

Leirille mukaan tarvitset:

Raamattu, muistiinpanovälineet
Lakanat ja tyynyliina
Käsipyyhe (majoitushuoneen omaan vessaan)
Henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat välineet + omat lääkkeet yms.
Uikkarit, pyyhe ja laudeliina ym. peseytymisvälineet
Vaihtovaatetta, myös lämmintä (Villasukat!)
Ulkoiluunkin sopivaa (säällä kuin säällä) rentoa leirivaatetta

Leirille ei kuulu, eikä oteta:
Energiajuomat
Tupakka, alkoholi ja muut päihteet

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis