Täydennyshaussa on tarjolla täyttämättä jääneitä isospaikkoja kesän 2021 toimintaan. Täydennyshaku on auki sunnuntaihin 2.5. asti. Valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja valintoja tehdään jo hakuaikana - ole siis nopea!

Isoseksi hakevan on oltava suorittanut ryhmänohjaajakoulutusta, ja isonen on evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Huomioi hakiessa, että rippileirille hakiessa aikatauluusi sopii myös konfirmaatiopäivä.

Hae isoseksi:

Täytä hakulomake huolellisesti. Hakuun liittyvistä asioista voit kysyä Kaisa Rosendahlilta (040 837 0317, kaisa.rosendahl@evl.fi).

Haettavat:

Koululaisten päiväleirit

Koululaisten päiväleirejä järjestetään Liedossa, Aurassa ja Littoisissa, mikäli ryhmät tulevat täyteen. Päiväleirejä järjestetään 7.-23.6. arkipäivisin, klo 9-15. Isoset ohjaavat toimintaa ja tekemistä yhdessä työntekijän kanssa. Hakea voit osaksi aikaa (esim. viikoksi kerrallaan) tai koko päiväleirin ajaksi. Ilmoita hakemuksessa myös, tuletko mieluiten Lietoon, Auraan vai Littoisiin.

Päivärippikoulu

Päivärippikoulu: Liedossa 26.7.-6.8. arkipäivinä klo 9-15. Konfirmaatio 8.8 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Perheleiri Halssissa

Perheleiri Halssissa 6.-8.8.

Kehitysvammaisten leiri 1

Kehitysvammaisten leiri 1 Halssissa 13.-15.8.

Kehitysvammaisten leiri 2

Kehitysvammaisten leiri 2 Halssissa 20.-22.8.

TYÖNHAKULOMAKE: ISOSET, TUTORIT JA KONKARIT

Laita tärkeysjärjestyksessä ja mainitse työtehtävän nimi ja ajanjakso.
Esimerkiksi lomamatkat, muu työ, koulu jne.
Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja paikkansa pitäviksi. Olen tarkistanut, että leirin lisäksi myös lähipäivät sopivat minulle. Ymmärrän hakevani työhön, joka on vastuullinen ja vaativa. Minulla on vanhemman lupa hakea töihin rippileirille (alle 18-vuotiaat).
Hyväksyn antamani tietojen luovuttamisen ja rekisteröinnin työhönhakua varten.
Tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta muuhun tarkoitukseen.