Perhepatikka Suomussalmelle on peruutettu

Ajankohtaista

Koronavirusepidemian torjumiseksi Liedon seurakunnassa on rajattu toimintaa Suomen valtioneuvoston, Kirkkohallituksen ja Turun tuomiokapitulin antamien ohjeiden pohjalta.

Kesän leiritoiminta on peruttu. Kokoavaa toimintaa voidaan toteuttaa päivätoimintana aina sen hetkisiä voimassaolevia turvallisuusohjeita noudattaen. Tilalle on kehitelty kohtaamistapoja verkossa.

Seurakunnassa toimitetaan jumalanpalvelukset 1.6. alkaen kirkoissa turvallisuusrajoituksin. Kirkolliset toimitukset toimitetaan, taataan sielunhoidon ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä virastopalvelujen saanti. Liedon kirkossa pidettäviin jumalanpalveluksiin voi osallistua myös verkossa

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse, mikäli esimerkiksi keskustelunapu on tarpeen. Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kanavien kautta.

Muutoksista seurakunta tiedottaa uutisissaan ja Facebook-sivullaan.

Kesäolkkarit Nuortentalolla ja sen pihapiirissä torstaisin klo 17-20

Voimme kokoontua ihan oikeasti taas olkkariin, turvallisuusohjeet huomoiden;

Nuortentalolla saa sisätilassa olla korkeintaan 15 henkilöä kerrallaan, ulkona voi olla myös

On huolehdittava käsipesusta aina sisälle tullessa ja muutenkin hygieniasta koronaohjeiden mukaan

Tarjottavana on vain sellaista, jonka voi poimia itselleen koskematta muiden ruokaan tai ottimiin

Olkkaritorstait ovat:

4.6.

11.6.

18.6.

25.6.

2.7.

9.7.

16.7.

23.7.

30.7.

6.8.

13.8.

20.8.

27.8.

Mikäli epidemiatilanteesta johtuen saamme uusia ohejita kokoontumissääntöihin, toimimme niiden mukaan ja tiedotamme niistä täällä.

Työntekijät tavoittaa myös perinteisesti sähköpositse, puhelimitse tai esim Whatsappissa!

Mainos perhepatikasta Suomussalmelle. Tiedot kuten sivulla. Kuvana laiduntava poro, jolla valtavat sarvet.

Nuorille aikuisille

Nuorille aikuisille - on mukavan toiminnan ja yhdessä olemisen ryhmä seurakunnan hengessä kaikille kahdeksastatoista nelikymppisiin.

Jos haluat nopeaa tietoa tapahtumista ym. tapaamisista, liity ryhmään Facebookissa: Liedon Eläkenuiskut.

Nuorisotyönohjaaja, diakoni Kaisa Lahdenkauppi, p. 050 5980 735.