Perhekerhot

Koronatilanteen vuoksi perhekerhot ovat tauolla 10.2. asti.
Verkkosivujen tapahtumahausta Lapsille ja lapsiperheille voi katsoa ajantasaiset tiedot kerhojen kokoontumisista.
Facebookissa sivulla Liedon seurakunnan lapset ja perheet myös ajantasaista tietoa sekä livemuskareita ja -perhekerhoja!

Perhekerhot ovat perheiden yhteisiä kokoontumispaikkoja  äitien, isien, mummien ja kummien sekä pikkuisten yhteisiä kerhoja. Perhekerhossa on mahdollisuus tavata toisia vanhempia, saada vanhemmuuteen vertaistukea, jakaa arkea – sen iloja ja suruja. Perhekerhoissa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään. Tarjolla on aamupalaa. Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, ja ne ovat maksuttomia. Mukana ovat lastenohjaajat.

Perhekerhoihin kokoonnutaan seuraavasti:

Maanantaisin Aseman seurakuntakodissa klo 9.30–11.30.

Tiistaisin Ilmaristen Ketunkololla klo 9.3011.30 sekä Littoisissa Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.3011.30.

Torstaisin Mestarintuvassa klo 9.30–11.30 sekä Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 9.30–11.30.

Perjantaisin Auran seurakuntatalolla klo 9.30
11.

Perhekerhot näet myös Tapahtumakalenterista: Lapsille ja lapsiperheille.

Facebookissa: Liedon seurakunnan lapset ja perheet

isä kutittaa sylissä nauravaa lasta perhekerhossa