Päiväkerhot keväällä 2021

 

 3—5-vuotiaiden päiväkerhoja on Liedon keskustassa sekä Aurassa.

Liedon keskusta-alueen Musamuksujen ryhmässä sukelletaan monipuolisesti musiikin maailmaan laulun, leikin ja ja liikkeen avulla. Lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin soittimiin ja musiikkityyleihin. Musamuksut kokoontuvat maanantaisin klo 9–12 sekä tiistaisin klo 12–15. 


Monipuolista ja virikkeellistä kerhotoimintaa tarjotaan myös Auran kirkkoalueella. Kerhokaudessa kulkevat vaihtelevasti mukana leikki, musiikki, liike sekä kädentaidot, lapsen kasvua monipuolisesti tukien.  Päiväkerhoa pidetään maanantaisin klo 9–12 sekä keskiviikkoisin klo 9–12. 


Yleistä päiväkerhosta   

Päiväkerhossa jokainen lapsi kohdataan sekä ainutlaatuisena yksilönä että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhossa varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Yhdessä opitaan kädentaitoja, koetaan musiikin iloa, vieraillaan tarinoiden ja kertomusten maailmassa, rohkaistaan luovuuteen ja itsensä ilmaisuun sekä vahvistetaan hyvän itsetunnon kehittymistä.   

Päiväkerho on sosiaalisten taitojen ja itsenäisen olemisen tärkeä harjoittelupaikka. Yhdessä opitaan muun muassa ryhmässä toimimisen pelisääntöjä, toisten huomioonottamista, ohjeiden noudattamista. Päiväkerhossa saadaan moninaisia valmiuksia eskari- ja koulutielle. Sieltä löytyy kavereita ja siellä saa kasvaa yhdessä toisten lasten sekä tuttujen ja turvallisten aikuisten kanssa. 

Seurakunnan päiväkerhot pyrkivät tukemaan lasten ja kotien hengellisen elämän toteutumista osana arkea, edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan vanhempien kasvatuskumppaneina.  

Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia ja kaikki seurakunnan lastenohjaajaat ovat koulutettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. 

Päiväkerhopaikkoja voit aina kysyä myös kesken kerhokauden.

 


Päiväkerhopaikat

Musamuksut: Mestarintupa (Hyvättyläntie 19).  Ohjaajina Päivi Linnasaari-Liimatainen ja Heidi Laaksonen.


Päiväkerho Auran kirkkoalueella: Auran seurakuntatalo (Sillankorvantie 5). Ohjaajana Marke Vuohijoki, apuna vapaaehtoinen kerhoavustajan kanssa. 


Ilmoittautuminen päiväkerhoon 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 3-5-vuotiaiden lasten päiväkerhoon lukuvuodeksi 2020-2021. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Tiedustelut: vastaava lastenohjaaja Päivi Linnasaari-Liimatainen, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi
Kuvien ja videoiden käyttö mahdollista seurakunnan sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram), verkkosivuilla, mainoksissa, esitteissä