Kivaa tekemistä alakouluikäisille!

Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista. 

Alakouluikäisille sopivat jutut löydät tapahtumasivuilta: Lapsille ja lapsiperheille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyöntekijä Suvi Pulkkiselta.  


Leirielämää ja elämyksiä 

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Suurin osa leireistä pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Halssissa. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva Halssi tarjoaa luonnonläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen. 


Päiväleirit 1.-2.-luokkalaisille 

Koululaisten päiväleirit tarjoavat kesäloman kahden ensimmäisen viikon arkipäivinä kivaa tekemistä ja kaveriseuraa turvallisessa ympäristössä aikuisten ohjauksessa kesälomalla. Päiväleirejä pidetään Liedon keskustassa, Littoisissa, Ilmarisissa sekä Asemalla. Tilaa on vielä Ilmarisissa ja Asemalla. Ilmoittautuminen on avoinna verkkosivuilla 26.4. asti. 

Tiedustelut: lastenohjaaja Jaana Jantunen, p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi


Kokkailemaan kaveriporukalla

Kokkikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30-17.45 sekä perjantaisin klo 17-18.30  seurakunnan Nuortentalolla (Kirkkotie 15).  Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisia helppoja ja herkullisia kokkailuja. Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. 


Laululintuset - alakouluikäisten oma kuoro

Alakouluikäisten maksuttomasta kuorosta, Lapsikuoro Laululintusista löydät lisätietoja kuorosivulta sekä kuoroa ohjaavalta Kaisa-kanttorilta, p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi


Kids' Action iloisia iltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaita iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -iltoja pidetään vuoden mittaan muutamia.


Mukaan partioon?

Liedon seurakunnassa toimii partiolippukunta Liedon Eränkävijät, joka on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista lippukunnista. 7 – 10 -vuotiaat sudenpennut ja 11–15 -vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat viikoittain eri puolilla Lietoa. Kokoontumisten lisäksi toimintaan kuuluvat monenlaiset retket ja leirit. Uusia sudenpentuja otetaan mukaan toimintaan aina syksyisin, ja samaan aikaan voi kysellä paikkoja myös muista ryhmistä.

Kurkista Liedon Eränkävijöiden nettisivuille. 

Liedon Eränkävijät löydät myös Facebookista.