Kolmen kerran kesälaulukoulu

Seurakuntatalo

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulussa tavoitellaan paineetonta laulamista, rentoa tunnelmaa, laulamisen abc-taitoa! Yhdessä etsitään ja löydetään oikeat laulumuskelit! Kesälaulukoulussa on paikka sekä laulutaidottomalle että jo edistyneemmälle laulajalle. Opettaja on Svetlana Jääskeläinen. Kolmena keskiviikkoiltana kokoontuva laulukoulu on maksuton.
Laulukoulussa voi saada myös kanttorilta ohjausta juuri sinulle sopivaan kuoroon: seurakunnassa toimii viisi erilaista kuoroa.

Opettajalle tulee ilmoittautua ennakkoon: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Seurakuntatalo

Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille

Tarvasjoen kirkko

Säveliä suvi-iltaan -sarjan konsertti

Ex arte lux - lauluyhtye, Tomi Satomaa, urut
Muun muassa Orlando di Lasson ja Johann Sebastian Bachin musiikkia.