Bensaa suonissa - lasten kirkkotapahtuma!

Kirkossa lapset pääsevät mm. testaamaan Riemun ja Reilun rattirataa ja kisailemaan leikkimielisesti autorullauksessa. Jos kaasujalka painaa, kannattaa kiivetä urkuparvelle. Kaisa-kanttorin kanssa pääsevät lapset polkemaan ja soittamaan ihan oikeita kirkon urkuja.

Mm. Riemun ja Reilun rattirata, leikkimielisestä kisailua autorullauksessa, Kaisa-kanttorin kanssa urkujen soiton testausta. Mukana maskottikissat Riemu ja Reilu, jotka häärivät myös samaan aikaan vietettävissä liikennepuiston avajaisissa.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.