Kirkkovartti Liedon kirkossa

Tervetuloa kirkkovarttiin, lapsille suunnattuun kirkkohetkeen, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Kirkkovartti on kaikille avoin lasten hartaushetki, jossa lauletaan ja leikitään yhdessä ja opetellaan hiljentymistä.

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa 10. sunnuntain helluntaista messuun!

Avoimet gospelmessun lauluharjoitukset

Tule mukaan treenaamaan gospelmessun lauluja ja rytmejä Kapua-orkesterin kanssa!

Afrikkalainen gospelmessu

Afrikkalaiset rummut kutsuvat kirkkoon osallistumaan Pekka Simojoen säveltämään ja Anna-Mari Kaskisen sanoittamaan Afrikkalaiseen gospelmessuun. Ennen messua kirkossa on mahdollista palautella mieliin näitä monille 80-90-luvulla rippikoulunsa käyneille tuttuja lauluja: Messu laulujen kaikille avoimet harjoitukset alkavat kirkossa klo 17.
Pappilan pihalla alkuillasta klo 16 alkaen Kapua-kahvila, jossa myynnissä etiopialaisia maistiaisia, muita herkkuja, syksyn satoa sekä myyntituotteita Kapua 2019 Etiopia -kampanjan hyväksi.