Liedon kirkon seinää ja hautausmaan maanpintaa kuvattuna hauskasti poikittain ylhäältä käsin.

kuva: Antti Partanen / Kaftor

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

SEURAKUNTAPASTORIN MÄÄRÄAIKAINEN VIRANSIJAISUUS

 

Avoinna seurakuntapastorin määräaikainen viransijaisuus 1.10.2021 - 30.9.2022.

Liedon seurakunta sijaitsee Turun läheisyydessä, Aurajoen kulttuurimaisemassa, Liedon ja Auran kunnan alueella. Seurakunnassa on neljä kirkkoaluetta, seitsemän papin virkaa ja hyvät mahdollisuudet monipuoliseen seurakuntatyöhön.

Viransijaisuuteen kuuluu tavanomaisten papintöiden, kirkollisten toimitusten ja rippikoulutyön lisäksi some-työ sekä Liedon kirkkoalueen ja peruskorjauksesta valmistuvan monikäyttöisen kirkkotilan toiminnan kehittäminen.

Arvostamme kehittävää työotetta, verkosto- ja viestintäosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työyhteisötaitoja.

Virkaan valittavalla tulee olla kelpoisuus Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pappisvirkaan. Virkaan voidaan myös vihkiä pappi. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen.

Määräaikaiseen viransijaisuuteen määrätään neljän kuukauden koeaika. Viran täyttää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus päättyy 30.9.2022 tai se voi jatkua pidempään.

Lisätiedot: kirkkoherra Risto Leppänen, p. 050 326 9001, risto.leppanen@evl.fi

Haku 24.9.2021 klo 13.00 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta
Seurakunta valitsee ja kutsuu haastateltavat. Haastattelut pidetään ma 27.9.2021 klo 13 alkaen Liedon seurakuntatalolla.