Hartaudet ja jumalanpalvelukset

Jouluaaton hartaudet 24.12.

Liedon kirkossa klo 13.30 sekä klo 15, Pauliina Uhinki-Suominen ja Lotta Paaso.
Tarvasjoen kirkossa klo 15, Outi Niiniaho ja Jari Jakoleff.
Littoisten kirkossa klo 15 jouluaaton hartaus, Harri Ruskeepää ja Svetlana Jääskeläinen.

Jouluyön messut 24.12.

Liedon kirkossa klo 22, Outi Tukia-Takala, Elina Ahola, Svetlana Jääskeläinen ja Gospel Ladies,    jumalanpalvelusryhmä.
Tarvasjoen kirkossa klo 22, Outi Niiniaho, Minna Mäkinen, vapaaehtoiset avustajat. Virsien sijaan lauletaan Kauneimpia Joululauluja.
Littoisten kirkossa klo 22, Risto Leppänen, Daniel Räsänen, Jari Jakoleff, jumalanpalvelusryhmä.

Jouluaamuna 25.12.

Liedon kirkossa klo 8 sanajumalanpalvelus, Harri Ruskeepää, Lotta Paaso, jumalanpalvelusryhmä.
Tarvasjoen kirkossa klo 8 sanajumalanpalvelus, Outi Niiniaho, Jari Jakoleff.
Littoisten kirkossa klo 8 jouluaamun hartaus, Risto Leppänen.

Tapaninpäivän joululaulumessut 26.12.

Liedon kirkossa klo 10 tapaninpäivän joululaulumessu, Outi Tukia-Takala, Risto Leppänen, Svetlana Jääskeläinen, jumalanpalvelusryhmä.
Tarvasjoen kirkossa klo 18 tapaninpäivän Kauneimmat Joululaulut -messu, Elina Ahola, Jari Jakoleff, vapaaehtoiset avustajat.

Tapaninpäivänä vietetään lapsiperheiden joulutapahtumaa Liedon kirkossa ja pihamaalla klo 11–12.30! Silloin askarrellaan, kokeillaan urkujen soittoa ja seikkaillaan kirkossa – ja ulkona pääsee tapaninajelulle! Taikuri-Pojan kärryt kulkevat lumettomassakin maassa ja kyytiin mahtuu vaikka koko perhe. Kaikki ohjelma on maksutonta.  Jos ennättää kirkolle jo aiemmin, kannattaa tulla myös tapaninpäivän joululaulumessuun, joka alkaa Liedon kirkossa klo 10!

Sunnuntaina 30.12. Liedon kirkossa klo 10 messu, ensimmäinen sunnuntai joulusta, Harri Ruskeepää, Lotta Paaso, jumalanpalvelusryhmä.

Tiistaina 1.1. Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 10 uudenvuoden päivän messu, Outi Niiniaho, Jari Jakoleff.

Loppiainen 6.1.2019

Liedon kirkossa klo 10 loppiaisen messu, Harri Ruskeepää, Lotta Paaso, jumalanpalvelusryhmä, laulu: Duo Lotta & Katja.

Loppiaisen kirkkokahvit ja lähetystyön kiitosjuhla Harrin-päivillä Liedon seurakuntatalolla messun jälkeen.

Tarvasjoen kirkossa klo 10 loppiaisen messu, Outi Tukia-Takala, Kaisa Takkula.

Kauneimmat Joululaulut vielä kerran ja kirkkokahvit Tarvasjoen seurakuntatalolla loppiaisen messun jälkeen. Säestyksestä vastaa Tarvasjoki Ensemble ja kahvit tarjoaa kappelin musiikkityön tiimi.