Taloustsemppari-koulutuksella tueksi talousasioissa

13.2.2017 10.32

Taloustsemppari-koulutuspäivä on Liedon seurakunnan ja Takuusäätiön yhdessä järjestämä koulutus, jonka tarkoituksena on antaa vapaaehtoistyötä tekeville valmiuksia toimia tukihenkilönä raha-asioiden hoidossa. Koulutus antaa vinkkejä paitsi taloudellisten kysymysten kanssa kamppailevien tukemiseen, myös oman talouden hoitoon.

Tulevia Taloustsemppareita, tai aiheesta muuten kiinnostuneita, opastaa Tukisäätiön kouluttaja Paula Paloheimo.

Taloustsempparikoulutus Liedossa seurakuntatalolla torstaina 4.5. klo 12–15.  Päivä alkaa lounaalla klo 11.

Koulutus on suunnattu vapaaehtoisina toimiville tai vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Koulutus on maksuton, eikä siihen osallistuminen velvoita mihinkään.

Koulutukseen ilmoittaudutaan 20.4. mennessä diakoniatyöntekijä Mervi Hietaselle.

Takuusäätiö tarjoaa neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmissa sekä auttaa ongelmien ennaltaehkäisemisessä ja oman talouden hallinnassa. Takuusäätiön palvelut ovat valtakunnallisia ja maksuttomia. Valtaosa toiminnasta rahoitetaan Raha-automaattiyhdistyksen varoin. Vuonna 1990 perustetun säätiön työ on auttanut noin 75 000 velkaongelmiin joutunutta ihmistä. Heistä noin 10 000 on saanut veloilleen takauksen.  Velkalinjassa neuvontaa on saanut yli 65 000 ihmistä.