lähetyspuoti

Lähetystyötä Liedosta

Tärkeä osa seurakunnan lähetystyötä on nimikkolähettikohteiden tukeminen.

Liedon seurakunnan nimikkolähettikohteena on Suomen Lähetysseuran NCES aids-orpojen tukihanke Etiopiassa. Suomen Lähetysseuran aluepäällikkö Päivi Anttila vastaa siellä työn kokonaissuunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista ja on  Suomen Lähetysseuran Etiopiassa toimivien työntekijöiden esimies.

Liedon seurakunnan ja Tarvasjoen kappeliseurakunnan yhteinen nimikkokohde on Lähetysyhdistys Kylväjän Mongolian-työ. Seurakuntatyön tukemisen lisäksi siellä on erityiset vammaisten ja kuurojen tukihankkeet. Lisäksi toteutetaan urheilulähetystyötä. Mongolian lähetteinä ovat siellä muun muassa Antti ja Marija Ijäksen perhe sekä Mika Laiho.

Ystävyysseurakuntia ovat Viron Nõva ja Venäjän Toksova.

Vapaaehtoisilla vahva vastuu — tule mukaan!

Vahvan rungon seurakunnan lähetystyön kannatukselle muodostavat aktiiviset lähetystyön vapaaehtoistoimijat.  Erilaisten piirien, kokoontumisten, tapahtuminen ja juhlien myötä kerätään lähetysvaroja.  Lähetystyön myyntipöydät ja puodit kotitekoisine tuotteineen ovat useiden myyjäisten ja tapahtumien vetonaula.

Kappeliseurakunnassa lähetystyön tapahtumia organisoi Lähetystyön tiimi.

Tammikallion lähetyspiirissä Littoisissa kahvitellaan, lauletaan ja tehdään yhdessä käsitöitä lähetystyön hyväksi! Tarkemmat tiedot kokoontumisista näkee Tapahtumasivuilta.

Lähetyspiireillä on omia tukikohteita. Tammikallion lähetyspiiri tukee Suomen Lähetysseuran Lasten Pankin kautta aids-orpotyötä Etiopiassa. Lähetyspiirit Tarvasjoella kohdentavat tukensa Suomen Lähetysseuran kautta Kuurojen koululle Kiinassa, Liisa ja Antti Saarenkedon työlle Etelä- Sudanissa (SLEY) sekä Kuurojen lähetyksen kautta Asmaran kuurojen koulun oppilaille Eritreassa .

Lähetystilaisuuksia, kirkkokahveja ja myyjäisiä järjestetään kaikkien muidenkin suomenkielisten lähetysyhdistysten hyväksi. Näin tuetaan Suomen Pipliaseuran, SLEY:n (Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys), Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetyksen sekä Sansan (Medialähetys Sanansaattajat) työtä.

Jos olet kiinnostunut toimimaan lähetystyössä vapaaehtoisena puuhahenkilönä, ota yhteyttä Pirkko Leiniöön, p. 050 5123 250 tai Harri Ruskeepäähän, p. 050 3081 385.

Pienellä kädenojennuksella isosti apua

Suomen Lähetysseura tekee kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä rakkauden työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta.

Kummius on yksi tapa turvata kehitysmaiden lasten elämää ja tukea koulunkäyntiä. Muuta lapsen elämä: Liity kummiksi tai tue muulla lahjoituksella Suomen Lähetysseuran työtä!