Hiljainen viikko ja pääsiäinen kutsuvat kirkkoon!

Hiljaisella viikolla  Liedon kirkossa

Hartaushetki ma 10.4. klo 18, Elina Ahola ja Anna Satomaa.

Hartaushetki ti 11.4. klo 18, Risto Leppänen ja Anna Satomaa.

Hartaushetki ke 12.4. klo 18, Harri Ruskeepää ja Svetlana Jääskeläinen.

Kiirastorstain messu 13.4. klo 10, Daniel Räsänen, Harri Ruskeepää, Svetlana Jääskeläinen ja Iltaruskon laulajat.

Kiirastorstain iltamessu 13.4. klo 20, Elina Ahola, Risto Leppänen, Kaisa Takkula ja lasten lauluryhmä sekä jumalanpalvelusryhmä.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus 14.4. klo 10, Harri Ruskeepää, Lotta Paaso ja Kirkkokuoro.

Pääsiäisyön messu ja ateria Liedon kirkossa la 15.4. klo 22. Messussa saarnaa Mari Leppänen, liturgian toimittaa Risto Leppänen, kanttorina on Kaisa Takkula. Lisäksi pääsiäisyön messussa soivat Laura Ollin ja Erkki Lahesmaan sellot sekä Seppo Mikkosen trumpetti. Mukana on myös jumalanpalvelusryhmä. Pääsiäisyön ateria alkaa kirkossa heti messun jälkeen. Yhteiseen pöytään voi myös tuoda tarjoiltavaa!

Hiljaisella viikolla Tarvasjoen kirkossa

SLEY:n ahti hiljaisen viikon maanantaina 10.4. klo 18, Ossi Tammisto ja Minna Mäkinen.

Musiikkia hiljaiselle viikolle ke 12.4. klo 18. Kitaristi Ilkka Turta soittaa musiikkia Toshio Hosokawalta  ja J.S. Bachilta. Vapaa pääsy ja ohjelma. Konsertin jälkeen Tarvasjoen Marttojen kahvitarjoilu.

Kiirastorstain iltamessu 13.4. klo 18, Juha Yli-Jaakkola, Outi Tukia-Takala, Lotta Paaso sekä Liedon kirkkokuoro.

Kristuksen kuolinhetken hartaus pitkäperjantaina 14.4. klo 15, Outi Tukia-Takala, Juha Yli-Jaakkola, Kaisa Takkula sekä laluryhmä.

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä su 16.4.

Messu Liedon kirkossa  klo 10 , Pauliina Uhinki-Suominen, Juha Yli-Jaakkola, Svetlana Jääskeläinen, jumalanpalvelusryhmä.

Messu Tarvasjoen kirkossa klo 10, Daniel Räsänen, Kaisa Takkula sekä Pääsiäiskuoro.

Pääsiäisillan messu Littoisten kirkossa klo 18, Harri Ruskeepää, Risto Leppänen ja Lotta Paaso.

Toisena pääsiäispäivänä ma 17.4.

Messu Liedon kirkossa klo 10, Risto Leppänen, Svetlana Jääskeläinen, jumalanpalvelusryhmä.