Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!

Loiskis on koko hiippakunnan alueen seurakuntien järjestämä telttaleiri, joka tänä vuonna järjestetään Loimaan virkistysalueella Kalikassa 24-27.7.2018. Leirille on yhteiskuljetus, teltat löytyvät seurakunnalta (toki omankin teltan saa ottaa) ja ruoka tulee valmiina! Ohjelmassa on mm. uintia, veteen liittyvää ohjelmaa, musisointia, rauhan teemaa ja paljon muuta! Leirin hinta on 75 euroa (sisaralennus 50%), joka laskutetaan jälkikäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.6. Lisätietoja voi kysellä Suvi Pulkkiselta 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi