Kesäinen perheleiri

pe 13.7. kello 11.00 - su 15.7. kello 16.00

Halssin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Liedon seurakunta järjestää kesäisen perheleirin Halssin leirikeskuksessa, Sauvossa (Halssintie 25, Karuna).
Perheleiri on tarkoitettu lapsiperheille ja se antaa perheelle mahdollisuuden irtautua hetkeksi arkirutiineista ja nauttia kesästä.
Leirille hakeminen tapahtuu joko verkkosivujen kautta tai diakoniatyötekiojältä saatavalla hakukaavakkeella.
Lisätietoja saadaksesi klikkaa auki koko tapahtumatieto!

Tarjolla on yhdessä oloa, ulkoilua, ohjattua toimintaa ja rauhoittumista koko perheelle.
Leirille mukaan voi tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirin hinta lietolaisille: Aikuiset 24 €, 1. lapsi 24 €, 2. lapsi 12 € ja 3:sta lapsesta eteenpäin leiri on ilmainen.
Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakonissa Mervi Kanniaiseen p. 050-5707177, mervi.kanniainen@evl.fi

Leirille etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä. Pyrimme kuitenkin ottamaan kaikki halukkaat mukaan.

Tiedustelut perheleiriin liittyen:
Diakonissa Mervi Kanniainen
p.050 570 7177.
mervikanniainen@evl.fi

Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!