Tapulin iltatori

Muu tila

Kolmena kesätorstaina tavataan Liedon kirkon pysäköintialueella tapulin torilla kaupanteon ja kahvittelun parissa! Torilla voi ilman paikkamaksua myydä erilaisia tavaroita ja tuotteita, omalta myyntipöydältä tai vaikka auton takakontista. Kahvin ja pullan myynti on vain järjestäjän toimesta.

Tapulin iltatori Liedon kirkon pysäköintialueella torstaisin 7., 14. ja 28.6. klo 16-19. Iltatorille voi tulla kahvittelemaan, ostoksille sekä myymään. Ei paikkamaksua. Kahvilanpidosta vastaa seurakunta. Tapulin juurella tällä kertaa Kirkkokuoron kahvila.
Lisätiedot iltatorista suntiolta, p. 050 598 0754, elina.tupala@evl.fi

Poukama

Kesäheinä-kahvila

Kesäheinä-kahvila juttuseuraa kaipaaville

Uusi seurakuntatalo

Israelilainen tanssi

Tervetuloa tanssimaan Israelilaisia tansseja!