Toimintatorstai

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai (aloitus klo 10) on mukavaa tekemistä, yhteinen hartaus ja lounashetki (klo 11.15) sekä pysähtymistä ajankohtaisten teemojen äärelle. Iltapäivän ohjelma alkaa klo 12.15.

Aamupäivä: Lähetys ja kehitysyhteistyötä tässä ajassa. Emeritus Suomen Lähetysseuran johtaja, Seppo Rissanen
Iltapäivä:Terveiset kirkon ulkosuomalaistyöstä, Risto Leppänen.

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!