Alakouluikäisten kokkikerho

Nuortentalo

Kokkailun iloa!

Alakouluikäisten kokkikerho kokoontuu seurakunnan nuortentalolla (Kirkkotie 15) keskiviikkoisin klo 16.30-17.45. Ohjelmassa leppoisaa kokkailua sekä mukavia toimintahetkiä. Tällä hetkellä kerho on täynnä. Lisätietoja Suvi Pulkkiselta 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!