Puhu suomea -keskusteluryhmä

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!

Puhu suome kokoontuu joka tiistai Liedon keskustan kerhohuoneistossa, Hyvättyläntie 6, tai muussa sovitussa paikassa.
Ohjaajina Jaana Jantunen ja Eveliina Välimaa.
Yhdyshenkilö ja lisätiedot: Jaana Jantunen (KV-klubista tuttu), p. 050 3034 743, jaana.jantunen@evl.fi