Toimintatorstai

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai on mukavaa tekemistä, yhteinen hartaus ja lounashetki sekä pysähtymistä ajankohtaisten teemojen äärelle. Aamupäivän ohjelma klo10 alkaen ja lounas (3 €) klo 11.15.
Ruokailun jälkeen kuljemme omin autoin tai kimppataksilla (kävelymatka alikulutunnelin kautta on 1,2km) Taatilan koulun (Kärpijoentie 24, 21420 Lieto) 4. luokan vieraiksi klo 14 asti.
HUOM! Sisäkengät, tossut tai villasukat mukaan koululle.

Aamupäivä: Pieni teko, iso ilo, yhdessä ympäristön hyväksi, Tuomo Peltola. Alussa Anitan aamujumppa.
Iltapäivä: Kuljemme omin kyydein ja kimppataksilla Taatilan koululle (Kärpijoentie 24, 21420 Lieto) 4. luokan vieraiksi klo 14 asti.
Kävelymatka alikulutunnelin kautta on 1,2km.HUOM! Sisäkengät, tossut tai villasukat mukaan koululle.