Olkkari

Nuortentalo

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Illan päätteeksi hiljennytään hartauteen.

Olkkariin, nuorten oma olohuoneeseen, kokoonnutaan joka torstai.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Joka kuukauden viimeisenä torstaina on illan päätteeksi nuorten iltakirkko.