Seurakunnan yleisöluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla

Nyt luistelemaan Tarvasjoen jäähallille!

Kaikille avoin yleisöluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla, Tiileri-areenalla (osoite Hämeen Härkätie 758, Tarvasjoki. Vuoro on sunnuntaisin klo 15.15-16.15 ja jää on silloin tarkoitettu luistelemiseen. Mailat ja kiekot jäävät laitojen ulkopuolelle. Lapsilla pitää olla kypärä, mutta myös aikuisille suositellaan kypärän käyttöä. Jäällä on aina mukana seurakunnan edustaja, työntekijä tai vapaaehtoinen.

Ensimmäinen luistelukerta on isänpäivänä eli sunnuntaina 12.11.2017. Vuoro jatkuu joka viikko keväälle asti, mutta Liedon seurakunnan nettisivuilta kannattaa aina varmistaa, että vuoro toteutuu. Joskus isompi jääkiekkoturnaus voi peruuttaa vuoron. Jouluaattona pidetään myös taukoa.

Jos haluat mukaan valvojarinkiin, ota yhteyttä Aino Nurmeen aino.nurmi@loimaa.fi.

Tervetuloa luistelemaan!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on maksuton perheiden kohtaamispaikka, jossa leikitään, jutellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhossa on erilaista ohjattua toimintaa sekä pientä tarjoilua. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Ketunkolon kerhotila

Perhekerho

Lapsiperheille suunnattua monipuolista toimintaa ja rentoa yhdessäoloa. Tule mukaan viihtymään kanssamme!

Poukama

Ihmissuhde- ja mielenterveysryhmä Porina