Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Ikonin maalaus kuin rukous

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa lauantaisin klo 10-13. Ikonimaalauksen perusteisiin johdattaa piirin ohjaaja, lietolainen ikonimaalari Margit Vainio.
Ensimmäinen kerta on 20.1. ja kausi päättyy 14.4. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan maalannut tai piirtänyt. Osallistumismaksu on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, outi.tukia-takala@evl.fi, puh. 050 359 3890

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!