Kohti ehyempää elämää -iltapäivä

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa iltapäivään, jossa puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons. Lisäksi musiikkia ja muita puheenvuoroja - todistamassa myös poliisit Jatta Haltsonen ja Osku Paajanen. Musiikkia kuullaan muun muassa Tertsetiltä, jossa laulavat Harri Ruskeepää, Kimmo Leino ja Jukka Lusenius. Säestys Olli Sjöblom. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.

Kohti ehyempää elämää -iltapäivä Liedon seurakuntatalolla (Kirkkotie 15) klo 16-17.30. Puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons, lisäksi hyvää musiikkia ja muita kiinnostavia puheenvuoroja. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.

Halssin leirikeskus

Eläkeliiton Liedon yhdistyksen retkipäivä