Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Uusi seurakuntatalo

Maksuton kuoro ala-asteikäisille

Liedon seurakunnan lapsikuoro Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja.Meillä on kevään aikana muutama esiintyminen ja kevään lopuksi teemme yhteisen kevätretken. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Liedon seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja kanttori Kaisa Takkulalta, puh. 044-7443219, kaisa.takkula@evl.fi

Tarvasjoen kappeliseurakunta,