Nuortentalo

Olkkari on nuorten oma olohuone seurakunnan Nuortentalolla, jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Illan päätteeksi hiljennytään hartauteen.

Olkkari Nuortentalolla klo 14-20.

Olkkari

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Joka kuukauden viimeisenä torstaina on illan päätteeksi nuorten iltakirkko.

Gospelmixia ja jazzia naisille ja nuorille

Lauantaina 28.4. klo 13 gospelmix ja klo 14 jazz Lietohallin tanssisalissa, Urheilutie 2.